Infografies

La infografia és una visualització de dades o idees que transmet una informació complexa al públic de manera que pugui ser consumida de forma ràpida i fàcil d'entendre.

Les persones cada vegada tenen menys capacitat d'atenció, perquè reben un nombre excessiu d’unitats d’informació. Això es demostra pel fet que la majoria de visitants abandonen un lloc web en els primers 2-4 segons de veure la pàgina . En un context en què hi ha molt poc temps per convèncer la gent que no marxi, les infografies són una eina molt eficaç per atrapar el lector.

Sobrecàrrega d'informació.

El contingut d’informació del món actualment es duplica cada dos anys. No és d'estranyar que la gent experimenti una sobrecàrrega d'informació. Amb els telèfons intel·ligents , les tauletes i la ubiqüitat d'Internet, la gent està constantment rebent , analitzant , compartint i creant nova informació.
A causa d'aquesta sobrecàrrega, cal captar l' atenció de la gent. Crear una visualització (infografia) convincent de les dades i la informació és el que podem fer per sobresortir de tots els altres.

Fàcil d'entendre.

Com a éssers humans , som criatures molt visuals . La nostra capacitat d'interpretar ràpidament la informació visual és molt més gran que la de les paraules escrites . Mitjançant la creació d’informació visual (infografies) aconseguim que la informació més complexa sigui molt més entenedora.

Lectura de retenció.
Les persones tenen taxes de retenció molt baixes de la informació que llegeixen: només recorden el 20 % del que han llegit.

Més atractiu.

Amb la gran quantitat de continguts nous publicats tots els dies, la gent està saturada. Mitjançant la creació d’una informació que és visualment atractiva (infografies), a la gent li serà més fàcil entendre els conceptes o la informació que es vol transmetre.

A tothom li encanta compartir Infografies.

Compartir infografies que permeten visualitzar fàcilment dades interessants és un fenomen molt estès que fa palès que la nostra naturalesa és visual; només cal veure l'adopció generalitzada de la infografia per linkbuilding, màrqueting viral i la seva difusió a les xarxes socials. Les persones, si han de triar, prefereixen una dada que sigui visualment atractiva i fàcil de digerir que no pas informació expressada amb molt de text d’una manera feixuga i difícil d’assimilar.

Contacte

Si us interessen els nostres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres, parlarem i us oferirem la millor opció per a la vostra empresa. Si desitgeu col·laborar amb nosaltres, contacteu-nos.

  • Contacte general
93 540 22 05 646 84 31 94 Carrer Josep Puigoriol, 10 Teià info@infographics.cat
Copyright © 2013 Infographics.Tots els drets reservats.