Portafoli

Algunes mostres de les tasques que hem realitzat per a diversos mitjans
(diaris, revistes, catàlegs i webs). Navegueu per les diferents categories.

  1. Tot el Portafoli
  2. Infografies digitals
  3. Animacions i Presentacions
  4. Desenvolupament web
  5. Publicacions digitals

Serveis

Us ajudarem a millorar i enriquir els continguts
i la imatge de la vostra empresa, web o revista.

Infographics

Som un equip d’emprenedors amb molta experiència en el món del disseny gràfic, la infografia, l’entorn web i la multimèdia, que seguim aprenent i evolucionant dia a dia.

Carles Javierre

Infògraf · Dissenyador

Graduat a l’escola Llotja (il·lustració) i a l’escola Pau Gargallo (disseny gràfic publicitari). Va crear diversos estudis de Disseny gràfic a Barcelona: Escala 1:50, Inoït i OHM, a banda de col·laborar en altres com Studi París i empreses com CIS BIO Int, etc. Durant els darrers anys ha treballat al diari SPORT com a infògraf i ha col·laborat en altres mitjans com ara CNR, Revista Rural i Naif Magazine.

Bwokaa Wandscher

Infògraf · Il·lustrador digital

Va cursar els estudis de Programació visual a la Universidade Federal de Santa Maria (Brasil). La seva experiència laboral passa per Brasil, Portugal i Catalunya, sobre tot en el món editorial: Recreio, Veja Kid, Superinteressante online, Sol 90, diari Público, diari ARA, Naif Factory i diari SPORT; també ha col·laborat en projectes gràfics per a l’Ajuntament de València i de Barcelona.

Jordi Lacasa

Web · àudio/video

Format a MK3, Escola Superior de So, Imatge, Comunicació Audiovisual i Doblatge de Barcelona, ha treballat per a diversos estudis audiovisuals durant més de 15 anys. Amb estudis en Programació web, ha desenvolupat projectes corporatius per a diverses empreses. Actualment és també especialista en màrqueting electrònic i posicionament web.

Esther Utrilla Pérez

Infògrafa

Graduada en Disseny Gràfic a Elisava.
Ha treballat al diaris El Obsevador de la Actualidad, Avui, Sport i diari ARA.
Ha col·laborat en projectes gràfics per Cases Associats, Ajuntament de Barcelona, la Caixa, Ziving i DiarioDesign.

Contacte

Si us interessen els nostres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres, parlarem i us oferirem la millor opció per a la vostra empresa. Si desitgeu col·laborar amb nosaltres, contacteu-nos.

  • Contacte general
93 540 22 05 646 84 31 94 Carrer Josep Puigoriol, 10 Teià info@infographics.cat